top of page

BEHANDELINGEN

ALMA LASER

De hoog kwalitatieve medische apparatuur van Alma Lasers zijn klinisch getest en worden aanbevolen door artsen, dermatologen en medici overal ter wereld. 

Het is gebaseerd op de nieuwe Dye-PL-technologie en net zo effectief als laserbehandeling, in combinatie met de veiligheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid van gepulseerd licht.

Dye-PL is een geavanceerde, professionele huidverjongingstechnologie. Het is een van de meest efficiënte methoden voor het verkrijgen van een gelijkmatige huidteint en -structuur, met minder behandelingen en snellere resultaten.

 

De unieke combinatie van de exclusieve Dye-PL- en AFT-technologieën van Alma richt zich op alle lagen van hyperpigmentatie, inclusief donkere huid, en op alle typen gepigmenteerde en vasculaire laesies.

De Laser wordt ingezet voor verbetering of het geheel laten verdwijnen van:

 • Oppervlakkige en diepe pigmentvlekken

 • Couperose

 • Rosacea

 • Overbeharing gezicht/lichaam

 • Vasculaire beenvaten

 • Spider neavi

Laserontharing is tegenwoordig erg populair. En terecht, want de resultaten zijn snel en zichtbaar te bereiken. Laserontharing komt in aanmerking tot vergoeding bij een aanvullende verzekering. Het is dus een goed idee om te kijken of de client in aanmerking komt voor deze vergoeding. Dit kan soms oplopen tot 500,- euro per jaar.

Even in het kort,

definitieve laserontharing werkt effectief op donkere haren. Door de melanine wordt de laserstraal geabsorbeerd en komt terecht bij de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de groei van de haren, beschadigd raken. Hierdoor kunnen de haren permanent verwijderd worden.

Het werkingsmechanisme van het verwijderen van ongewenste pigmentvlekken is gebaseerd op de absorptie van melanine. 

Het werkingsmechanisme van het verwijderen van Couperose of vasculaire huidproblemen, is gebaseerd op het stollen van hemoglobine. De eiwitten in het bloed worden gestold, waardoor resultaat direct zichtbaar wordt. 

Afhankelijk van de huidconditie is het eindresultaat van beide behandelingen gemiddeld na 2 tot 3 weken zichtbaar.

Dermapen

De Dermapen behandeling, ook wel bekend als de microneedling behandeling. Deze behandeling is een effectieve behandeling voor de algehele huidverbetering. Door minuscule en veilige verwondingen te creëren aan het huidoppervlak, krijgt de huid het signaal om te gaan herstellen. Bij dit genezingsproces van de huid komen er fibroblasten vrij en wordt het collageen in de huid gestimuleerd voor zichtbare huidverbetering. 

De Dermapen behandeling wordt actief ingezet voor:

 • Acne littekens

 • Grove porie of huidstructuur

 • Oppervlakkige pigmentvlekken

 • De huidteint egaliseren

 • Versteviging van de huid

 • Huidverjonging

 • Verbeterde opname van huidproducten

Voorafgaande de behandeling wordt de huid gedesinfecteerd en wordt de diepte per regio bepaald. Er worden verschillende technieken toegepast om zo doelgericht mogelijk te werken op het huidprobleem.

 

Gedurende de behandeling wordt er gewerkt met een tussenstof die bestaat uit een cocktail van actieve en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten die de huid voeden en versterken. Hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten zijn veelvoorkomende ingrediënten die gebruikt worden tijdens deze Dermapen behandeling.

De Dermapen behandeling kan uitgebreid worden door het toevoegen van een peeling of TCA zuur. Op deze manier kan het zuur de huid gemakkelijker penetreren en de huidstructuur nog effectiever verbeteren.

Peelings

Met een peeling wordt er een dun laagje van de huid subtiel verwijderd. Gemiddeld 3 dagen na het aanbrengen van het peeling product, begint de huid licht te vervellen en ontstaan er een nieuwe, stralende en egalere huid. Ook worden peelings zeer frequent ingezet om de acne bacterie effectief aan te pakken.

Een Peeling is zeer geschikt voor:

 • Actieve Acne

 • Restacne

 • Oppervlakkige littekens

 • Oppervlakkige pigmentvlekjes

 • Grauwe huidskleur

 • Gedehydreerde huid

 • Algehele huidverbetering

 • Hormonale huid

De keuze van de peeling wordt bepaald gedurende het consult gesprek met de client. Het actieve peel ingrediënt is afhankelijk van het te behalen doel. Er wordt veelal gebruik gemaakt van Salicylzuren, Glycolzuren, Melkzuren en TCA.

VISIE & MISSIE

Amber-Grace wil mensen blij maken met een mooie, gezonde huid. De rode draad hiervan ligt bij de 3 basisbegrippen, Veiligheid, Kwaliteit van behandelen en resultaat, en dat voor een concurrerende prijs. 

Er wordt gebruikgemaakt van de meest innovatieve en hoog kwalitatieve laserapparaturen die er tegenwoordig op de markt zijn. Hiermee behalen wij het resultaat wat de client voor ogen heeft. De resultaten zijn blijvend en worden alleen uitgevoerd door hoog opgeleide huidtherapeuten. Ik ben lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten,  geregistreerd bij de KP (kwaliteitsregister paramedici) en heb een BIG-registratie in de Nederlandse gezondheidszorg. 

De veiligheid wordt gewaarborgd door het blijven volgen van nascholingen en trainingen, om zo up-to-date mogelijk te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering.

 

Voor en na iedere behandeling worden er informed consents en toestemmingsformulieren getekend, om de veiligheid van de client te waarborgen en zowel dat van mij als huidtherapeut. Hierdoor ontstaan er geen onduidelijkheden en worden onvoorziene omstandigheden voorkomen.

Waar staan we voor?

Mijn visie is om te groeien binnen bestaande huidtherapie praktijken om bekendheid te creëren over de resultaten die ik samen met cliënten kan behalen voor een mooie stralende huid. Hiernaast ondersteun ik mijn huidtherapie collega's om meerdere behandelmogelijkheden aan te bieden om ook hun cliënten veilige, effectieve en gewenste resultaten te leveren op het gebied van huidverbetering.

 

Kortom, resultaten leveren tegen een leuke prijs, en de kwaliteit waarborgen van het vak huidtherapie.

66a1ccb5-f9ad-4113-b10a-5f5fd32bedf9.jpg
My Approach
bottom of page